Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

"Μαύρη" μέρα η χθεσινή...

..για τα Γιάννενα (και όχι μόνο) για τον άδικο θάνατο του 19χρονου.


Πόνο, θλίψη και πολλά «γιατί» άφησε σε συγγενείς και φίλους ο άδικος χαμός του παλικαριού που καταπλακώθηκε από τόνους λάσπης, στην οικοδομή όπου δούλευε.
Πριν καλά- καλά συμπληρώσει τα είκοσι του χρόνια, το χαμόγελό του έσβησε για πάντα...

Το μεροκάματο αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο. Βρίσκονταν σε βάθος τριών μέτρων περίπου, στα θεμέλια της οικοδομής που αναγείρεται στην οδό Νιάρχου. Τα μπάζα που είχαν συγκεντρωθεί από τις οικοδομικές εργασίες και το έδαφος που τα συγκρατούσε αποκολλήθηκαν. Υποχώρησαν μετά την έντονη βροχή των τελευταίων ωρών.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το 19χρονο παιδί βρέθηκε θαμμένο. Οι προσπάθειες όσων δούλευαν μαζί του στην οικοδομή για να τον σώσουν ήταν μάταιες.

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ έσπευσε στο σημείο του εργατικού δυστυχήματος η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Όταν κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ήταν ήδη αργά.

Το παλικάρι είχε σβήσει.

Ο πολιτικός μηχανικός συνελήφθη και αργά το απόγευμα, με απόφαση του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο εργολάβος αναζητείται.

Ο άδικος χαμός του 19χρονου συνοδεύεται από έναν αδιάκοπο θρήνο. Ο πόνος βαρύς για όσους τον γνώριζαν. Τίποτα δεν μπορεί να μαλακώσει την θλίψη από τον τραγικό επίλογο της σύντομης ζωής του.


Καλό ταξίδι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου