Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Live..με άρωμα κρίνου!!

Ένας πρώην διάφανος..την Παρασκευή 28 Μαΐου, στο Gagarin!

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται.
Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων.
Ο ιδιαίτερα εκφραστικός δημιουργός ανεβαίνει στη σκηνή για μια βραδιά πολύ ιδιαίτερης οπτικοακουστικής απόλαυσης. 
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση “Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν” και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει σε αυτή την πρώτη μεγάλη συναυλία του στο Gagarin 205.
Μαζί του θα βρίσκονται ο 
Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin, συνθετητές), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο) και ο Νίκος Γιούσεφ (μουσικό πριόνι), ενώ το μουσικό set θα συνοδεύεται από video projections, βασισμένα σε έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία επιμελούνται οι VJs Γιάννης Νησίδης και Μαρία Θεοφίλου και αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν. Ηχολήπτης θα είναι ο Τάκης Κορωρός.
Πρόκειται για μια μοναδική συνεύρεση τεσσάρων εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικούς τόπους, που τους ένωσε η κοινή αγάπη και το πάθος τους για δημιουργία και πειραματισμό.
Εκτός από τα καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου, θα παρουσιαστούν αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων.
Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων του καλλιτεχνώνκαθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 15 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366)

και το www.ticketpro.gr

   
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. 
Τηλέφωνο: 6944 814543 
Website: www.gagarin205.gr

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες:

Θωμάς Μαχαίρας / thomaknife69@gmail.com / 6944 814543


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου