Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Οι RAMMSTEIN στην Ελλάδα!!!!


Οι Rammstein ένα από τα πιο συζητημένα συγκροτήματα της δεκαετίας.
Πρόσθεσαν την Ελλάδα στο πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας τους και έρχονται στο Terravibe Park τη Δευτέρα 28 Ιουνίου για να μας «βάλουν φωτιά»!!!!!


Πέρα από τη μουσική του το συγκρότημα από το Βερολίνο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά live show που κόβουν την ανάσα. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τη μουσική με θεατρικά κοστούμια, light show και… πολλά πυροτεχνήματα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η σκηνή του Terravibe Park θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενεί εκατοντάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, δημιουργίες επαγγελματιών πυροτεχνουργών. Ο τραγουδιστής του group, Till Lindemann, είναι πλέον διπλωματούχος πυροτεχνουργός και καταβροχθίζει πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια ολόκληρων τραγουδιών. Ο φωτισμός των show τους είναι εντυπωσιακός και έχει τη σφραγίδα του ειδικού light designer, Gert Hof, γνωστού στην Ελλάδα για την επιμέλεια του φωτιστικού show του Παρθενώνα, στην αλλαγή της χιλιετίας.
Ηχητικά οι Rammstein κινούνται σε ένα δικό τους στυλ με στοιχεία από heavy metal, hard rock, electronica και grunge μουσική με επιρροές από punk rock, pop music & gothic rock. Δημιουργήθηκαν το 1994 στο Βερολίνο και οι στίχοι των τραγουδιών τους, είναι προκλητικοί, γεμάτοι λογοπαίγνια, είναι γραμμένοι στα Γερμανικά. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τις 2 Μαρτίου. Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 35 Ευρώ (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν εξαντλήθηκαν) ενώ τα επόμενα 1000 εισιτήρια θα κοστίζουν 45 Ευρώ. Μετά την εξάντληση αυτών των πρώτων 2000 εισιτηρίων η τιμή γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 55 Ευρώ.
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 75 Ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Ticket House Αθήνας, Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς (τηλ: 210.3608366), στο Ticket House Θεσσαλονίκης, Μητροπόλεως 102 (τηλ: 2310.264880) και online στα www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr. Σημειώνουμε ότι για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου (αυτό ας το αφήσουμε ασχολίαστο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου