Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Οι "BIG 4" έρχονται.........!To Sonisphere Festival, (ένας νέος θεσμός) σε μία μόνο μέρα, παρουσιάζει τους: Μetallika, Slayer, Megadeth καιAnthrax, για πρώτη φορά στην ιστορία, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στο Terra Vibe Park. 
Lars Ulrich των Metallica σχολιάζει την ιστορική ανακοίνωση:"Ποιος θα το περίμενε, ότι 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα της, οι big 4 της thrash metal όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν, αλλά τώρα θα παίξουν και μαζί για πρώτη φορά... what a mindfuck! Bring it on". “Ήταν η ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο,” λέει ο Kerry King των Slayer “και η ώρα για τους fans να πάρουν επιτέλους αυτό που θέλουν. This is fucking awesome”.
Ο κιθαρίστας των Anthrax, ο 
Scott Ian, συμφωνεί σχολιάζοντας το μέγεθος της ανακοίνωσης. “Ο κόσμος συζητάει από το 1984 για να παίξουν μαζί αυτά τα τέσσερα συγκροτήματα. Αυτό είναι είκοσι έξι χρόνια προσδοκίας!!! Και το θέμα είναι δεν πιστεύω ότι απλώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους αλλά θα τις «σμπαραλιάσουμε»!! Καμία άλλη τετράδα συγκροτημάτων με τέτοια επιρροή δεν το έχει κάνει αυτό ποτέ. Φαντάζεστε αν οι Beatles, οι Stones, οι The Who και οι Zeppelin είχαν εμφανιστεί μαζί? Ή οι Sabbath, οι Priest, οι Maiden και οι Motorhead? Εντάξει, μπορεί να τα παραλέω αλλά ως fan, τόσο μεγάλο γεγονός νιώθω ότι είναι.” 

Αυτά τα τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα αναδύθηκαν από το υπόγειο thrash κίνημα για να κυριαρχήσουν στον metal κόσμο τη δεκαετία του 1980, πουλώντας εκατομμύρια άλμπουμ και γεμίζοντας στάδια ανά τον κόσμο.
Οι γίγαντες του metal δεν έχουν μοιραστεί ποτέ τη σκηνή παρόλη την απαίτηση του κοινού.
Αλλά στις 24 Ιουνίου 2010, οι Μetallika, Slayer, Megadeth και Anthrax, θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe Park, για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των headbangers της Ελλάδας.

Έχοντας βραβευτεί ως το “Καλύτερο Νέο Φεστιβάλ” στα UK Festival Awards 2009 το Sonisphere Festival προχωράει δυνατά με την ανακοίνωση του line up του και στην Ελλάδα το 2010.

Το Sonisphere του 2009, μέτρησε τη συμμετοχή 300.000 fans σε έξι φεστιβάλ της ηπείρου, στην Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία, και τη Βρετανία.
Επιδεικνύοντας ένα line-up που κάλυπτε πραγματικά ένα ευρύ φάσμα της ροκ μουσικής σκηνής, οι Metallica ως πρώτο όνομα, οδήγησαν μια πολυποίκιλτη συλλογή από συγκροτήματα, από χώρα σε χώρα συμπεριλαμβανομένων των Slipknot, Lamb Of God, Anthrax, Linkin Park, The Prodigy, The Hives και πολλούς άλλους, κάνοντας έτσι την εναρκτήρια περιοδεία τρομερά επιτυχημένη.

Το 2010 το Sonisphere επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε δέκα ακόμα χώρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:
www.sonispherefestivals.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου