Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ & ΜΠΑΝΤΑ ΚΟΑΛΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ!!!!

O Ζακ Στεφάνου και η μΠαντα-Κοάλα μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, παρουσιάζουν live το νέο τους album με τίτλο Koalaboration,που κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου από την inRealTime Records.

Τα δέκα τραγούδια του νέου δίσκου θα παρουσιαστούν ζωντανά το Σάββατο 8 Μαΐου, στο Κοοκοο live music bar. Ο Ζακ Στεφάνου επανέρχεται με πιο ώριμο ήχο, δυναμικούς ρυθμούς και μελωδίες και με την καταλυτική συμβολή της μΠάντα- Κοάλα, πειραματίζεται σε ποπ δομές και ροκ ανατροπές.

Μαζί τους γιορτάζουν με μια guest εμφάνιση, ο Vassilikos (Raining Pleasure), ο Πάνος Μουζουράκης, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης (Ανοιχτή Θάλασσα), ο Σπύρος Γραμμένος και ο o Kύριος Κ.
Μετά την παρουσίαση του δίσκου ακολουθεί πάρτυ! με ένα αφιέρωμα στην τελευταία πενηνταετία όπου ο Ζακ Στεφάνου και η μΠάντα –Κοάλα θα παίξουν-τραγουδήσουν-χορέψουν όλα τα είδη της χορευτικής μουσικής σε ένα συμπυκνωμένο ασταμάτητο medley! Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τους δυο προηγούμενους δίσκους του Ζακ Στεφάνου καθώς και επιλεγμένες διασκευές που αντιπροσωπεύουν το συναυλιακό ύφος της μΠάντα-Κοάλα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΙΟΥ, ΚΟΟΚΟΟ LIVE MUSIC BAR

Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 210-3450930
www.kookoo.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30

Είσοδος 12 ευρώ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου