Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

BILLY IDOL & STRANGLERS !!!!!!!!!!Oι πρωτοπόροι του punk rock κινήματος, έρχονται στην Ελλάδα για μια συναυλία τον Ιούνιο, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!


Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του '70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του '80.
Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε όχι με απλές λέξεις αλλά με καλλιτέχνες αυτό το είδος, τότε σίγουρα θα αναφέραμε μεταξύ άλλων τον 
Billy Idol (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) ο βραβευμένος με τρία Grammy και εννέα MTV music video awards στο ενεργητικό του αλλά και τους Stranglers.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν τα ‘80s κι έχουν τραγουδήσει το “Sweet sixteen” ή το “Mony – Mony” ή και τα “White Weeding”, “Rebel Yell” του Billy Idol που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τα “Golden Brown”, “No More Heroes” “Always the Sun” των Stranglers που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας.
Στις 18 Ιουνίου, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποδέχεται αγαπημένο ροκ, ατίθασο πάνκ και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο.
Γενική είσοδος 38 Ευρώ!
Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Stranglers, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Billy Idol, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πληροφορίες: 210 9472050
Γενική είσοδος: 38 ευρώ
Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 14 Απριλίου στα:
Ticket House, Metropolis, Village Cinemas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου